Ηλεκτρική βιομηχανική Co. Kinte Guangzhou, ΕΠΕ

Αναπτυχτείτε στη τεχνολογική καινοτομία, δεσμεύστε στις ανάγκες πελατών, καλλιεργήστε τα επαγγελματικά ταλέντα και παραδώστε τα κατάλληλα προϊόντα

Οι λεπτομέρειες κάνουν τους κλασικούς, η ποιότητα επιτυγχάνει το μέλλον

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

καλής ποιότητας Αυτοκίνητη γραμμή συνελεύσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αυτοκίνητη γραμμή συνελεύσεων για τις πωλήσεις
Μας έχουν παράσχει μια πλήρης γραμμή συνελεύσεων για την παραγωγή ψυκτήρων μας. Τους συστήνουμε έντονα για τέτοιες εργασίες στις εγκαταστάσεις godrej σας.

—— Harmeet Singh

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd
εργοστάσιο photoes εργοστάσιο photoes εργοστάσιο photoes εργοστάσιο photoes Ζώνη βιομηχανίας Kinte Huadu

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Kinte
Αριθμός Υπαλλήλων : 1500~2000
Ετήσιες πωλήσεις : 40 Million-50 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1996
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Ηλεκτρική Co. ερευνητικού κέντρου συσκευών της Κίνας, ΕΠΕ (Co., ΕΠΕ Guangzhou Kinte ηλεκτρική βιομηχανική), που καθιερώθηκε το 1958, ανήκει στην εθνική εταιρία βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας (SINOMACH). Έχει περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους, και το επαγγελματικό επιστημονικό & τεχνικό προσωπικό αποτελεί περισσότερο από 70% του συνολικού αριθμού του προσωπικού. Με περισσότερο από το μισό αιώνα της ανάπτυξης, cei-KINTE έχει τείνει να γίνει εθνική επιχείρηση καινοτομίας που όχι μόνο είναι κύρια της περιοχής κατασκευής 3 βάσεων, 600 περιοχών της MU και 280.000 τετραγωνικών μέτρων, αλλά και θέτει την Ε&Α, την εθνικές δοκιμή και τη βιομηχανία τεχνολογίας σε ένα σώμα.
Cei-KINTE έχει τις κράτος-ισόπεδες εξέδρες επιστήμης 9 και έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού ιδρύματος Ε&Α, το κρατικό βασικό εργαστήριο, διεθνής βάση συνεργασίας και ούτω καθεξής. Το κρατικό βασικό εργαστήριο της περιβαλλοντικής προσαρμοστικότητας για τα βιομηχανικά προϊόντα (EAS) είναι το πρώτο εσωτερικό εθνικό ερευνητικό όργανο βιομηχανικών προϊόντων τεχνολογίας περιβάλλοντος των προσαρμοστικών. Έχει την κύρια δύναμη τεχνολογίας στις πτυχές της αυτοκίνητης τεχνικής λύσης διάβρωσης, ολόκληρου του ποιοτικού ελέγχου ζωής των ηλεκτρικών και ηλεκτρικών προϊόντων, της περιβαλλοντικής τεχνικής λύσης κ.λπ. αποτυχίας ενεργειακού εξοπλισμού αέρα Διάφορα τεχνικά επιτεύγματα έχουν γεμίσει το εσωτερικό κενό
Η εθνική εξεταστική βάση (πιστοποίηση Vkan & εξεταστική Co., ΕΠΕ, CVC), μια θυγατριίδα επιχείρηση CEI, είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρική και ηλεκτρική εξεταστική οργάνωση με τις ευρύτερες ικανότητες και επιχειρησιακό πεδίο στην Ασία, και συνεργάζεται με τις εξεταστικές οργανώσεις από περισσότερες από 38 οικονομίες όπως οι ΗΠΑ και το UK στον τομέα της αποδοχής ανταλλαγής στοιχείων δοκιμής. Εν τω μεταξύ, CVC είναι επίσης μια έρευνα και αναπτύσσει το τμήμα καθορισμού όλων των ειδών προτύπων που αφορούσαν τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές.
Η τεχνολογική βιομηχανική βάση cei-KINTE βρίσκεται στην περιοχή Huadu Guangzhou, και τον επαγγελματία που συμμετέχεται στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ανάπτυξης, παραγωγής και πώλησης όπως οι γενικές μηχανές γραμμών σχεδίου/συνελεύσεων εργοστασίων οικιακών συσκευών/παραγωγής/η υπηρεσία Ε&Α και η φόρμα/οι εξοπλισμοί ανάλυσης, σύστημα διέγερσης, ειδική γραμμή παραγωγής εξεταστικού εξοπλισμού、 ηλεκτρομαγνητισμού εξοπλισμού、 παροχής ηλεκτρικού ρεύματος των επιστρωμάτων σκονών και επιστρώματα χρωμάτων, των επιστρωμάτων σκονών, των επιστρωμάτων χρωμάτων και της ρητίνης πολυεστέρα.
Από το τέλη δεκαετίας του '80, ως έναν από το μεγαλύτερο προμηθευτή του εξοπλισμού παραγωγής εγχώριων συσκευών και της υπηρεσίας Ε&Α και τη φόρμα στην Κίνα, cei-KINTE έχει αφιερώσει στην έρευνα, το σχεδιασμό και την κατασκευή των διάφορων ειδών εξοπλισμού, και επίσης την παροχή της σχετικής τεχνικής υπηρεσίας. Οι πελάτες μας είναι ευρέως από την Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική, και άλλες χώρες ή περιοχές. Προς το τέλος της δεκαετίας του '90, cei-KINTE έχει καθιερώσει τη στενή τεχνική συνεργασία με τη γνωστή ιαπωνική επιχείρηση «Co. Ohnishi Netsugaku, ΕΠΕ».
   Η εμμονή στη διοικητική ιδέα «των λεπτομερειών κάνει τους κλασικούς, η ποιότητα επιτυγχάνει το μέλλον», CEI επρόκειτο πάντα να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χωρών, βιομηχανίες, επιχειρήσεις» ως ευθύνη του. Συγχρόνως οι δεσμεύσεις CEI για την εφαρμοσμένη έρευνα συνδυασμού τεχνολογικού & της αγοράς, συλλέγουν τους διεθνείς και εσωτερικούς ανθρώπους υψηλός-ταλέντου Ε&Α, μαθαίνουν και καινοτομούν ο τρόπος Ε&Α, ερευνούν και προωθούν την ερευνητική διεθνή επιχείρηση. Μέχρι τώρα, CEI όχι μόνο επρόκειτο να είσαι ως υποστηρικτής, διοργανωτής και δράστης στο στάδιο της εθνικής στρατηγικής, προνοητικής, βασικής εφαρμοσμένης έρευνας πραγματοποίησης αλλά και επρόκειτο να είσαι ως Η.Ε-αντικατεστημένα εφαρμοσμένα ερευνητικά κέντρα στους τομείς εθνικού και πάντα της σχετικής με τον κόσμο βιομηχανίας ηλεκτρονικής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Joe Zhao

Τηλ.:: 86-20-86985899

Φαξ: 86-20-86985656

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)